Körös-Toroki Napok aug02-05

Címkék

Hasonló bejegyzések

Körös-Toroki Napok

Csongrád

2018.08.02-05.

 

A Körös-Toroki Napok (KTN Feszt) az elmúlt években a korábbi hagyományokat megtartva és tovább fejlesztve azokat az országban szinte egyedül álló módon ötvözte az INGYENES családi programokat és strand használatot a klasszikus fesztiválok minőségi, de megfizethető programjaival!

 

Ellentétben a hagyományos minőségi programokat kínáló fesztiváloktól, a KTN Feszt egész területe ugyanis nincs körbe kerítve, így napközben a teljes területet (beleértve az ország legnagyobb homokos folyóparti strandját) INGYEN használhatják a családok éppúgy, mint a fiatalok!

 

Az este 22:00-tól kezdődő 4 stage-en zajló programokért kell fizetni, a fesztivál 3 napja alatt, melyet kedvezményes bérlettel, vagy napijeggyel lehet látogatni. Az egyes helyszínek bejáratánál kell felmutatni az így megváltott karszalagokat, a többi területen szabadon lehet „fesztiválozni”.

 

A NAGYSZÍNPAD teljesen megújított színpadképe, hang és vizuális elemei a koncerteknek ad majd helyet, az EDM, és dance műfajnak Dél-Kelet Magyarország legnagyobb és legszebb szórakozóhelye a tavaly nyitott LAGUNA BEACH CLUB nyújt minőségi terepet, az elektronikus zene house és techno ágát az Burn ELECTRO-TOROK stage kínálja majd, végül napközben a parton felállított BEACH színpad a könnyű r’n’b, nudisco és deep house jegyében, mint újdonság jelentkezik.

 

A nappali gyermekprogramok INGYENESEK!

 

Belépőjegy váltása az estiprogramokra (18.00-tól) kötelező. Kivéve: 7-éves kor alatt ingyenes. (16 éven aluliak csak szülői felügyelettel és írásos felelősségvállalás mellett látogathatják az esti-éjszakai rendezvényt .)

 

Szuper kedvezményes elővételes bérlet kapható: 02.01-től 05.01-ig az első 500db limitált példány!

SZUPER KEDVEZMÉNYES ÁRON: CSAK! 7990Ft